liefdesgedichten banner

Welkom op de vernieuwde site!

Welkom op de vernieuwde site!

Liefdesgedichten.net heeft een ware metamorfose ondergaan. We zijn overgeschakeld naar een leden systeem. Vanaf nu moet je je dus registreren voor je gedichten kan insturen of liefdesverklaringen kan toevoegen.

Jouw mogelijkheden als lid

Als lid kan je:
- Gedichten toevoegen en beheren
- Liefdesverklaringen toevoegen, eventueel voorzien van een foto
- Foto's uploaden in je fotoalbum
- Alle profielen van leden bekijken
- Privť berichten naar leden versturen
- Meepraten op het forum
- Reageren en stemmen op gedichten

De liefdestesten

De code voor de liefdestesten werd ook geupdate. Zodat leden hun test resultaten kunnen opslaan in hun profiel. Verder zijn er een aantal mindere vragen vervangen.

De liefdesverklaringen

Vanaf nu moet je geregistreerd zijn om liefdesverklaringen te kunnen verzenden. In het verleden werd dit onderdeel vaak gebruikt om ware scheldpartijen te starten. Wanneer dit nog gebeurd wordt jouw account verwijderd.

Verdwenen onderdelen

Omdat we elk onderdeel opnieuw in vraag hebben gesteld zijn er een aantal onderdelen verdwenen. Zo zijn er een aantal plaatjes categorieŽn verdwenen, is het onderdeel leuke smsjes verdwenen, alsook de polls.

Het oude forum

De berichten op het oude forum zijn jammergenoeg verloren gegaan. We hebben geprobeerd de oude berichten over te zetten, maar dit is niet gelukt. We hopen echter dat het nieuwe forum actiever wordt, daar het beter geÔntegreerd is in de site.

Reacties over de wijzigingen, zijn meer dan welkom!

03 Nov 09 10:51

1 reactie

  • Lid
  • 0 react.
op 6 November 2009 om 22:24

Aangezien ik niet meer wist met welk mailadres ik me ooit heb aangemeld heb ik een nieuwe account aan moeten maken. Hierdoor kan ik mijn berichten niet onder mijn eigen profiel laten zien, wat ik jammer vind. Misschien iets voor de webmaster?

Groeten the poet

Reactie toevoegen

:mrgreen: :neutral: :twisted: :arrow: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :idea: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :!: :?: