liefdesgedichten banner

Ben ik jaloers?

7 Nov 2010, 19.27

#1

gummybear Lid

  • Lid sinds: 6 Nov 2010
  • Forumberichten: 7

Hallo iedereen,

Nou ja hetzelfde zoals Lovedruk ook al vroeg , vraag ik jullie eerlijk om jullie mening te geven & of ik overdreven gereageerd heb

Dus het begon al een jaar geleden, dan volgden ik & m’n beste vriendin een andere richting. En m’n bf zat dan met snobje in de klas (snobje = m’n exvriendin) & jaa ze trok haar altijd maar weg van mij. En ja , ik ging m’n bf haar dan moeilijk verbieden om met haar om te gaan. En dan heb ik besloten dat ik m’n bf maar haar eigen zin liet doen & dat onze vriendschap het wel zou overleven. En nu een jaar later ; Ik & m’n bf zijn nog beste vriendinnen , dus misschien was ik een beetje té ongerust ;D want ze betekent wel veel voor me hoor. & we volgen nu dezelfde richting, dus alles in orde. En m’n bf komt nog in contact met Snobje, & ik ben daar totaal niet kwaad voor & ik doe zelfs vriendelijk tegen haar voor m’n bf.

Maar nu! Ik heb dus onlangs een liefje :$ & this echt een schatje (gloofme!)

Maar ik weet niet of jullie een snob kennen? (voor de mensen die niet weten wat dat is = een persoon die denkt dat die beter is dan de rest omdat die meer geld heeft) En ja zij draagt veel merkkledij & ik heb daar totaal persoonlijk geen probleem mee dat ze dat draagt; Iedreen z’n eigen mening. En ik & m’n bf stonden bij haar. En m’n bf zei ; oooh in onze klas zitten veel snobs zeg! En dan zegt Snobje ; ik ben toch ook een snob. En ik zeg heel blij ; IK BEN GEEN SNOB ;D ( en ik ben daar heel fier op!) & dan keek ze me aan gelijk stront & ze zei ;Nee , jij bent idd geen snob &(tegen m’n bf)  jij ook niet! En we vinden dan niet erg hoor , maar de manier hoe ze ons aankeek :o.

En nu het deel waarom ik ENORM kwaad voor ben!

Ze heeft tegen heel het school zitten roddelen dat ik m’n lief maar neem omdat ik een lief wou voor de show. ( terwijl ze zelf een lief had verzonnen) En dat ik m’n liefje niet graag zie & al die zever. En ik was echt woedend!Maar vlak erna ben ik te weten gekomen ; dat zij zelf op m’n liefje verliefd is. Maar zei zegt natuurlijk dat ze dat niet is. En tkan me echt geen zak schelen dat ze derop is of niet! Ze mag voor m’n part met de paashaas een relatie beginnen!

En dan vorige week ; Vroeg ze m’n liefje & m’n bf om met haar naar de ciné te gaan. En ik heb dan gebabbeld met hun om te zeggen dat ze mochten van mij  & dat ik niet kwaad zou zijn moesten ze gaan. Maar dat ik er niet volledig achter sta. En ze zijn allebei nii gegaan. M’n bf omdat ze me niet wou kwetsen ( & ik ben haar daar zo dankbaar voor) & m’n liefje (ook om me niet te kwetsen & hij mocht ook niet van z’n ouders).

& nu zijn ik & Snobje in GROTE ruzie , maar de vraag is ; of ik overbodig kwaad ben??

En dan ook een paar van haar (weinige) vriendinnen zei dat ik jaloers was op haar geld. Maar klopt dat idd?? Ik vind van mezelf dat ik dat totaal niet ben, maar twas om te vragen of jullie dat ook vinden nadat jullie m’n verhaal hebben gelezen. Alvast enorm bedankt ( & waaaauw) zo lang dat da is zeg 😀

Veeel liefs Gummybear 😀

9 Nov 2010, 19.18

#2

iloveyou5 Lid

  • Lid sinds: 9 Nov 2010
  • Forumberichten: 2

een vriendin die heeft had met een jongfen die ik ook leuk vond en ik ben der overheen want ik ben verliefd op een jongen die bevriend is met men oudst broer

 

Bericht toevoegen

Gelieve in te loggen of een account aan te maken

Je moet Inloggen of jezelf Registreren om deze actie uit te kunnen voeren