liefdesgedichten banner

Wat moet ik doen ?

19 Nov 2010, 17.04

#1

misfloortje Lid

  • Lid sinds: 19 Nov 2010
  • Forumberichten: 5

op een schoolfeest heb ik gezoend met een jongen maar hy heeft daar voor eerst met een ander meisje de heletyd gedanst, dus de volgende dag kom ik op school en gaan er nog al wat geruchten door de school van dat hy er spyt van heeft omdat hy stoned was , dus ik ben naar hem toe gegaan en hadden het uitgepraat ik was echt op gelucht maar toen kwam het weer zo ver dat we gingen zoenen dus de volgende dag op school blyft hy me negeren en het was net uitgepraat ik snap er niks meer van weet iemand wat ik zou kunnen doen ,

praten heeft geen zin want hy negeert me & ik zit er wel mee en wil hem ook niet kwyt als een vriend,

19 Nov 2010, 17.20

#2

laura1997 Lid

  • Lid sinds: 7 Nov 2010
  • Forumberichten: 3

zeg tegen die jongen hoe jij je voelt en dat je er mee zit of je docent waar je goed mee overweg kunt en als het stoned was kun je ook een jongen zoenen die echt goed is zonder roken en drugs neem van mij aan zoenen met een asbak is vies

19 Nov 2010, 20.25

#3

misfloortje Lid

  • Lid sinds: 19 Nov 2010
  • Forumberichten: 5

Maarr als ik zou zeggen tege die jongen hoe ik me voel,denkt hy wat een zeikwyf alweer praten ens,en hy negeert me daarom nu ook volgens my,

 

Bericht toevoegen

Gelieve in te loggen of een account aan te maken

Je moet Inloggen of jezelf Registreren om deze actie uit te kunnen voeren