liefdesgedichten banner

Parship – Ervaringen en reviews

Parship

PARSHIP is een serieuze datingsite en expert in het vinden van de juiste relatie. Voor gelijkgestemde singles en ongebonden mensen die echt op zoek zijn naar een nieuwe partner van bepaald niveau.

Bezoek Parship

Ervaringen met Parship

 
Esmee op 2009-08-07 22:15:31
Score: 5 / 10
Review:

toch gelukt
een vriendin van mij is het ook gelukt om een partner via parship te vinden.
heeft wel even geduurd voordat de ware tevoorschijn kwam.
maar gewoon heel veel contactverzoeken verzenden in die maanden dat je lid bent den er bezig mee blijven in die periode dat je ingeschreven bent.
ze kennen elkaar volgende maand nu 1 jaar en gaan in de zomer van 2010 trouwen.
heeft dus goede ervaring met parship gehad.

Sterke punten:

heeft in dat half jaar in 2008 veel plezier beleefd aan parship. de leden kwamen altijd netjes over.

Zwakke punten:

ze vond wel het lidmaatschap erg duur.

 
MC op 2009-07-27 13:29:20
Score: 1 / 10
Review:

Doorgestoken kaart…
Ben lid geworden van Parship om het uit te proberen….
Krijg nu telkens spam mails…"Laatste kans…wordt nu lid voor…." En nu is het zo dat ik e- mails krijg met de tekst:"…..wacht op u…." "Een zeer geschikte kandidaat voor u…." Kijk je naar de foto dan zie je het zelfde gezicht op de parship- site in een banner….dit is al de tweede mail waarbij ik word geattendeerd dat een persoon mij zou hebben gevonden….grappig twee personen met alletwee hetzelfde gezicht…. Verder dan lezen kun je ook niet want wil je reageren dan moet je premium lid worden…

Sterke punten:

Geen

Zwakke punten:

Parship is via de site niet per e- mail te bereiken…enkel FAQ’s….
Parship verstuurt zogenaamde interesses van bezoekers die niet bestaan met als doel dat je volledig lid wordt….

 
Danielle op 2009-07-24 09:01:11
Score: 4 / 10
Review:

onbereikbaar
Sinds jl. woensdag betalend lid van Parship. Omdat ik me dood schrok van het feit dat ik die zes maanden in 1x moest aftikken, probeer ik sinds gisterenavond mijn abonnement om te zetten in een 3-maands abonnement. Het formulier op de site werkt niet: na invulling krijg je standaard een foutmelding. Op e-mails wordt niet gereageerd. Vanmiddag nog maar even telefonisch proberen.
Ook gek is dat op de factuur melding wordt gemaakt van het feit dat je zeven dagen bedenktijd hebt om er nog ‘onderuit te kunnen’. Maar als je dan verder kijkt op de site ontdek je vervolgens dat dat niet geldt als je al contactverzoeken hebt gedaan en/of je psychologische test hebt ontvangen.
Ik krijg er een beetje een naar gevoel bij.

Sterke punten:

Nog niet ontdekt.

Zwakke punten:

Moeilijk bereikbaar, geld wordt in 1x afgeschreven, terwijl op de site wordt geschermd met maandelijkse bedragen die goedkoper worden naarmate je een langer abonnement afsluit.

 
Sonja op 2009-07-20 21:30:23
Score: 7 / 10
Review:

De ware gevonden
Helaas dat de reviews hiervoor zo negatief zijn. In 2007 heb ik mij aangemeld voor Parship.nl. Was toch alweer een jaar alleen en vond dat het tijd was voor een nieuwe relatie.

Ik heb een beetje rondgekeken en uiteindelijk iemand gevonden die volgens parship 78% bij mij paste. Ik heb deze man ontmoet en sindsdien zijn we onafscheidelijk. In september wordt het zelfs mijn man.

Het probleem van veel mensen is dat ze teveel eisen stellen aan uiterlijk. Parship is gericht op de innerlijke schoonheid.

Sterke punten:

Dat je door middel van de test als je deze naar waarheid invult wel degelijk een fijne partner kan vinden.

Dat je zeker weet dat het singels zijn die reageren. Omdat het lidmaatschap vrij prijzig is.
Vaak heb je op die gratis sites van die viezeriken die niet serieus op zoek zijn, maar meer voor de fun of een vluggertje. Of je komt erachter dat je "lieve" vriend gewoon getrouwd is.

Zwakke punten:

Dat je voor 3 maanden in een keer moet betalen. Ik had binnen een maand mijn partner gevonden en geen van beide kregen refund.

 
Ineke peetoom op 2009-06-21 17:11:22
Score: 3 / 10
Review:

oplichting
Ik ben financieel opgelicht door een geschikte kandidaat die met mij contact heeft gelegd. Natuurlijk is dit gedeeltelijk mijn eigen schuld, ben te naief geweest en heb zaken niet voldoende gecontroleerd. Maar wees voorzichtig met wie je in zee gaat via Parship.

Sterke punten:

Geen.

Zwakke punten:

Er worden te weinig contacten gelegd. Het is erg duur.

Jouw ervaring met Parship

He ook jij ervaringen met deze datingsite? We horen jouw beoordling graag.

Jouw ervaring met Parship toevoegen