liefdesgedichten banner

Via internet echt verkering.

14 Feb 2011, 18.12

#1

mariiaa1997 Lid

 • Lid sinds: 1 Dec 2010
 • Forumberichten: 26

Ik heb via het internet met iemand in het echt, ik ken hem niet in het echt en ik zal hem denk ik ook nooit ontmoeten, maar ik ben echt heel erg verliefd…. en hij zegt dat hij ook op mij is, ik weet niet of ik dat altijd wel moet vertrouwen,,,, aan zijn woorden en hoe hij tegen mij praat lijkt het dat hij echt de waarheid zegt.. maar soms dan hoor ik verhalen van mensen (of dan lees ik in boeken) dat ze met iemand hebben gehad en ze kennen die gene ook in het echt, en ze dacht dat hij echt van haar hield, en zijn reacties, dingen wat hij zei enz, leek het ook zo. Maar later bleek het niet zo te zijn.

 

Mijn punt is: Ik ben bang dat dit mij overkomt, dat hij liegt over veel dingen. Ik weet niet of ik het uit moet maken of gewoon met hem gaan. Het lijkt net alsof hij van me houd, maar dan ook weer niet. Het is heel raar….

ik weet dat het moeilijk is om mij hiermee te helpen maar willen jullie dat alsjeblieft proberen? en ook een reden waarom,, als dat kan :$

Alvast bedankt xx

14 Feb 2011, 18.19

#2

kubitje Lid

 • Lid sinds: 18 Jan 2010
 • Forumberichten: 83

mariaatjuuh je moet hem niet vertrouwen maar dat mioet je niet laten blijken je moett niet te vee fantiseren want als je dat doet en het gaat uit word je erg teleurgesteld maar je moet realistisch na denken en niet door liefde je blind makenWink

31 Mar 2011, 19.33

#3

babypinkxblue Lid

 • Lid sinds: 31 Mar 2011
 • Forumberichten: 1

Maria,

Ik heb zelf ook een relatie gekregen via het internet, ik heb nu bijna een half jaar wat met hem en het gaat goed tussen ons. Ik heb ook wel is zo mijn twijfels over hem. Maar toch zegt mijn gevoel dat ik hem kan vertrouwen. Jij moet doen wat je gevoel zegt. Ik weet dat het ook in veel boeken staat dat er foute jongens zijn. Maar zolang hij jou dingen toevertrouwd, en dingen tegen je zegt over zijn leven, kan je hem in mijn ogen vertrouwen.

 

khoop dat je er wat aan hebt 😉

x

27 May 2011, 21.45

#4

mariiaa1997 Lid

 • Lid sinds: 1 Dec 2010
 • Forumberichten: 26

bedankt babypinkxblue voor je adviesSmile

Maar inmiddels is het al uit, :'(

 

het ging zo:

hij deed heel droog tegen mij, en heel raar (dat deed hij wel vaker) en deze keer was ik het echt helemaal zat, dus ik zei of je reageert normaal of het is echt uit, en nu meen ik het, hij zei: Maria niet nu ik ben niet in de stemming, toen zei ik: oke het is uit, …. het was een kudgevoel maar het moest, soms gaf hij me heel veel aandacht en soms deed hij heel droog, dat kun je toch niet vertrouwen?

dus… later zei hij: Fine, screw you.


(we praatten trouwens engels tegen elkaar) :$ anders konden we elkaar niet verstaan. maar me engels is niet zo goed dus ja…

Ik weet nog steeds niet wat hij daarmee bedoelde….

Toen had hij een hele zielige nickname van: ik wil dood enz mijn leven is niks waard ik heb een zielig leven,

en toen vroeg ik: waarom is je nickname zo zielig… hij zei: wat hoezo? ik zei:heb je hulp nodig,? ik wil je wel helpen als vriend gewoon, en vanaf toen zei hij niks meer, volgens mij had hij me geblockt

 

en daarna zat er in zijn nickname dat hij dronken was :S,  ik d8 van wtf 

 

en toen stond er op zijn naam (was verandert) in: Doosh bag, 🙂

dat is iets dat vagina’s schoonmaakt, en je kunt er ook mensen mee uitschelden, hij schold dus zichzelf uit?

en nadat hij zei: Fine, screw you,

toen zei ik: oke boeit me niet wat het is maar je bent lelijk, van binnen en van buiten…

ik heb wel spijt dat ik dat laatste heb gezegdCry hij had het ook moeilijk in zijn leven, ik heb het alleen maar lastiger gemaakt, maar hij vertelde me niets…. achja… hij was toch te oud… maar helaas ons vriendschap van bijna 3/4 jaar is voorbij.

 

 

28 May 2011, 16.20

#5

xlize Lid

 • Lid sinds: 28 May 2011
 • Forumberichten: 1

Heujj lieffie,

Ik heb zelf meegemaakt dat hij nooit meer tegen me praatte, het is dan wel op een spel gosupermodel. Maar het blijft toch iets hebben. Je voelt je wel rot als het uit is met iv. Cry

Nu praat ik nooit meer met hem, maar ik heb gehoord dat hij is verongelukt omdat hij dronken was Sealed

xx

3 May 2012, 16.43

#6

mariiaa1997 Lid

 • Lid sinds: 1 Dec 2010
 • Forumberichten: 26

LOL Als ik dit forum teruglees moet ik kharde lachen xd

 

Bericht toevoegen

Gelieve in te loggen of een account aan te maken

Je moet Inloggen of jezelf Registreren om deze actie uit te kunnen voeren