liefdesgedichten banner

Waarom blijf ik huilen?

25 Nov 2011, 18.51

#1

misslovely11 Lid

  • Lid sinds: 21 Apr 2010
  • Forumberichten: 43

hoi allemaal

ik hield erg veel van een jonge, hij ook van mij…maar om een of andere rede begon hij me plotseling te negere, het deed pijn, erg veel pijn…ik heb hem toen na een poos alles gezegt wat op me hart zat en ik kon vrij doorgaan met alles…ik voelde niets meer voor um, ik miste hem niet, had geen drang om hem te zien enz…maar gister zag ik hem plotseling en me gevoelns bleven hetzelfde, maar nieteens 5 minuut later bartse ik in trane uit…ik weet tot nu toe niet waarom en waarom ik nog konstant wil huilen…ik heb geen vlinders enz..ik begrijp het niet hor 🙁 kan iemand me zegge wat die trane te beteken hebben, z zijn alvast geen blijdschapstrane, ik voel me wreed verdrietig…thanks

 

 

Bericht toevoegen

Gelieve in te loggen of een account aan te maken

Je moet Inloggen of jezelf Registreren om deze actie uit te kunnen voeren