liefdesgedichten banner

Verliefd op 2 jongens

12 Feb 2012, 21.11

#1

kaylee12 Lid

  • Lid sinds: 12 Feb 2012
  • Forumberichten: 7

Hoi iedereen,

Ik ben verliefd op een jongen maar ik heb een relatie met iemand anders. Ik weet niet wat ik moet doen , maar ze zijn allebei harstikke lief voor me. De ene jongen zit bij me op school en zie ik elke dag , en hij is een goede vriend van me. me vriendj woont niet eens bij me in de buurt, en alsnog hou ik ook van hem. Maar ik hou ook van die anderen jongen. Heeft iemand een tip wat ik moet doen.

En het klinkt misschien gek maar ik wil ze allebei niet kwijt , ik wil wel bevriend met ze blijven. ik heb best vaak ruzie gehad en een breakup met me Boy , maar na een tijdj is dat gewoon weer goed. En ik heb nog nooit ruzie gehad met die jongen van me school.

 

Help!!!!!! ( hopelijk snappen jullie er nog iets van want ik ben helemaal in de stress en dan kan ik ngo wel eens dingen typen die niemand snapt)

14 Feb 2012, 21.00

#2

lonneke Lid

  • Lid sinds: 16 Jan 2011
  • Forumberichten: 11

Heeii

Dit is bestwel lastige situatie. Iniedergeval zal ik niet liegen tegen je vriendje, praat erover, MAAR dan heb je wel kans dat hij het raar zal vinden, dus heb je hier niks aan … 🙁

Uuuhm … Misschien praten met jouw ouders … En als je meer van die eene jongen houd moet je het misschien toch uitmaken met die ander, maar wel even wachten met een nieuw vriendje nemen anders noemt iedereen je een slet :$. Zoo word de ex van mijn vriendje genoemd omdat ze het uitmaakte en meteen een nieuw vriendje had … Wat zeggen je vriendinnen erover???

Zelf zou ik goed nadenken of hij jou wel leuk vind, ander is het voor niks geweest.

Suc-6

Xxxx

 

 

Bericht toevoegen

Gelieve in te loggen of een account aan te maken

Je moet Inloggen of jezelf Registreren om deze actie uit te kunnen voeren